Spring till jobbet och kom i form
 
Här i bloggen kommer vi att skriva om hur du steg för steg kommer igång med löpning eller annan konditionsträning så att du kan springa eller cykla till jobbet. 
 
Det gör att du får in träningen på ett naturligt sätt och inte behöver tänka på att hinna med den på din fritid. Ersätt tiden du spenderar i kollektivtrafiken eller din bil idag med att ta dig till jobbet för egen maskin och få träningen "gratis". 
 
Även om det känns avlägset idag och du kanske känner dig i urusel form så går det snabbare än du tror att komma igång. Du kan till exempel börja med att hoppa av någon busshållplats tidigare eller parkera bilen en bit bort från jobbet för att sedan gå resten av vägen. Sen utökar du den sträckan dag för dag.
 
Det finns många där ute som pendlar över ett par mil dagligen på cykel till jobbet, åtminstone under de snöfria perioderna av året. Det kan låta som mycket, men tar man en ordentlig titt på restiden så kommer du en ganska lång sträcka om du joggar i ett högre tempo eller tar cykeln.
 
Vi beskriver hur du steg för steg lägger upp en träningsplan och snart kommer du att vara en av dem som tar dig till jobbet, utan att vara beroende av andra transportmedel. Pluspoäng på ditt klimatkonto får du på köpet!